...

GROEN VERTOEVEN

 

 

Dé plek waar woorden, interieur en duurzaamheid samen komen. Met Groen Vertoeven hoop ik jou te inspireren om bewuster en groener te wonen en leven. We leven op een ontzettend mooie wereld. Een wereld die we zelfs nog mooier én liefdevoller kunnen maken. Voor onszelf, de toekomstige generatie en alles en iedereen die hier samen met ons leeft. Met luchtige woorden, leuke plaatjes en goede initiatieven laat ik jou zien dat Groen Vertoeven leuk, mooi en niet duur hoeft te zijn.

MIJN VERHAAL

Aangenaam. Ik ben Jildou. Een nuchtere Fries wonend in Groningen. Ik houd van mooie dingen, het liefst met een knipoog en net even anders. Spelen met woorden, een goede dosis humor en interieur breng ik graag samen. Ik heb een liefde voor een combi van oude spulletjes en nieuw design mét een verhaal. Verder houd ik zaken graag lekker praktisch, makkelijk toepasbaar en toegankelijk voor iedereen. En neem ik je graag mee in mijn reis naar een duurzame en bewuste levensstijl.

CONTACT

Heb je een vraag? Wil je meer weten over Groen Vertoeven? En wat de mogelijkheden voor samenwerken zijn? Leuk! Stuur me een mailtje: info@groenvertoeven.nl of vul hier het formuliertje in.